Virtual Home simulează butonul home al device-ului cu ajutorul Touch ID

0

imageÎn cazul în care dețineți un device care folosește funcția Touch ID implementată anul trecut o dată cu lansarea terminalului iPhone 5S, iar butonul home este stricat, acest tweak reprezintă soluția perfectă.

O dată cu instalarea Virtual Home, totul funcționează de la sine. Virtual Home vine și cu un panou de setări. În momentul în care apasam pe senzorul Touch ID, terminalul va folosi amprenta utilizatorului pentru a ajunge în Homescreen, fie pentru a deschide app switcher-ul, ținând apasat pe butonul home.

Virtual Home este disponibil la prețul de $1.49 în repo-ul BigBoss al Cydia, și este compatibil atât cu iOS 8, cât și cu iPhone-urile și iPad-urile care sunt dotate cu senzorul de amprentă.

SHARE
Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu