Vodafone o da in bara. Again.

0

InspectorGadget.info va anunta in premiera ca Vodafone urmeaza sa introduca oferte speciale pentru terminalele cu sistem de operare Android. Ofertele vor fi destul de substantiale; preturile telefoanelor vor fi reduse cu sume incepand cu 30-40 de euro si pana la peste 100E.

Bineinteles, ofertele nu vor fi afisate imediat ci probabil va mai dura o saptamana, doua; poate chiar o luna. Banuiesc ca aceasta este perioada in care clientii uita un set de preturi.

Va intrebati poate la ce set de preturi anume ma refer? Ei bine la preturile afisate ieri (prezente inca si astazi) pentru terminalele Android pe site-ul Vodafone.

Dupa cum veti observa cu usurinta, in versiunea Flash a site-ului Vodafone, sunt afisate preturile normale ale terminalelor Android (pentru fiecare terminal in parte). Insa imediat ce apasati butonul Cumpara Acum veti avea parte de o supriza. Super Oferta de iarna 2011 a Vodafone implica niste preturi usor ridicate. Asa cum am mentionat mai sus, preturile telefoanelor au suferit un adaos de 30-120E fata de pretul din ziua precedenta. Asta fara nici un anunt sau vreo instiintare prealabila. O mica imortalizare demonstrativa aveti mai jos (click drepta si new tab pe pagina pentru marire:

HTC Desire HD
– pret initial la abonamentul Vodafone Complet 800 + Internet Mobil Plus (500MB): 289E

– pret actual la acelasi abonament: 319E

– diferenta: 30E

Samsung Galaxy S
– pret initial la abonamentul Vodafone Complet 800 + Internet Mobil Plus (500MB): 209E

– pret actual la acelasi abonament: 329E

– diferenta: 120E

HTC Desire
– pret initial la abonamentul Vodafone Complet 800 + Internet Mobil Plus (500MB): 199E

– pret actual la acelasi abonament: 264E

– diferenta: 75E

HTC Desire Z
– pret initial la abonamentul Vodafone Complet 800 + Internet Mobil Plus (500MB): 259E

– pret actual la acelasi abonament: 363E

– diferenta: 104E

Modificarile de preturi ma duc cu gandul la un singur lucru. Vodafone ne pregateste o surpriza. Va reduce preturile acestor telefoane la preturile afisate initial si o va numi Super-Oferta, afisand reduceri de 30%-70% intr-un stil pur romanesc.

Nu pot decat sa le urez …. Succes! si sa ii felicit pentru aceasta initiativa ce ii aduce mai aproape de a deveni “un model in ceea ce priveste conduita de afaceri in Romania” asa cum isi doresc.

Lasă un comentariu