watchOS 2 a fost prezentat în cadrul conferinței WWDC 2015

0

watch-os-2Alături de noul iOS 9, compania Apple a prezentat și a făcut disponibilă dezvoltatorilor o nouă versiune software pentru Apple Watch. Aparent, compania a redenumit software-ul, schimbându-i numele din “Apple Watch OS” în “watchOS”. watch-face

Noul watchOS 2 vine cu feature-uri destul de importante pentru personalizarea experienței de utilizare, Apple oferindu-ne posibilitatea de seta o fotografie, sau un album din galerie ca Watch Face.

De asemenea, noul software vine însoțit de 5 Watch Face-uri noi, care reprezintă time lapse-uri a 5 locații precum: Londra, Hong-Kong, Lacul Mack, New York și Shangai. Menționez că în acest build, ceasul poate îndeplini funcția de alarm clock, în timp ce utilizatorul doarme.

Dezvoltatorii vor avea posibilitatea de a crea noi widget-uri pentru interfața digitală a Apple Watch-ului.

watchOS 2 a fost lansat aseară în cadrul WWDC tuturor dezvoltatorilor de aplicații și va fi disponibil gratuit pentru toată lumea, în toamnă.

SHARE
Mă cheamă Laurențiu am 15 ani și sunt din Arad. Sunt pasionat de tot ce mișcă în lumea Apple, iar pe acest blog am să vă aduc ultimele noutăți din acest domeniu. Iubesc muzica, în special underground-ul și muzica electronică. În cazul în care nu ești în clar cu anumiți termeni, îmi poți lăsa un mesaj pe una dintre rețelele mele de socializare, sau aici pe blog în secțiunea de comentarii.

Lasă un comentariu