Wibbitz – știri într-o formă inedită

0

1024x1024

Wibbitz este o aplicație recent lansată în AppStore prin care citirea unei știri nu se face într-un mod convențional, ci mai degrabă futurist, totul fiind interactiv și într-o prezentare aparte.

06

Prin Wibbitz știrile pe care le citim ne sunt prezentate sub formă video, interactiv, cu text și imagini din articolul pe care îl citim. Citirea unui articol este acum mult mai simplă, având în vedere că știrile ne sunt citite în limba engleză.

03

Cei de la Wibbitz au început colaborări cu mai multe publicații cărora să le fie preluate articolele și expuse în acest mod inedit, printre acestea numărându-se: Forbes, Fast Company, Huffington Post Tech, Business Insider sau The Next Web.

Pe lângă acestea avem posibilitatea de a accesa mai multe categorii de articole, cum ar fi Top News, Business, Technology sau Sports. La fiecare dintre aceste categorii sunt specificate publicațiile din care apar articolele iar dacă voi preferați o anumită publicație o puteți adăuga separat în meniu și îi puteți citi articolele.

Dacă vreți să citiți textul articolului în mod clasic, un swipe în sus este suficient și veți ajunge imediat la acesta.

04

Aplicația este disponibilă exclusiv pe platforma iOS, momentan disponibiă doar pentru iPhone și o găsiți gratuit în AppStore, urmați acest link.

Lasă un comentariu